Despre noi, Colaborari, Contact, Copyright


DESPRE NOI:

Suntem familia Bucur (doua generatii de 30 si 50 de ani)  si prin acest blog incercam sa transmitem  ganduri si peisaje frumoase aduse de noi (in sufletul nostru sau pe cardul aparatului de fotografiat) de pe poteci de munte, din aventurile noastre pe doua roti (bicicleta sau motocicleta), de pe strazile oraselor sau ulitele satelor si nu in ultimul rand de la vreo manastire de suflet. 

Avem speranta ca PeisajeleCalatorului poate fi o sursa de inspiratie pentru calatorii/drumetii viitoare sau o carte de amintiri pentru noi si pentru aceia care au trecut prin locurile prezentate. Deci, haideti cu noi (in amintiri sau planuri)! 

Colaborari:

Pentru reprezentantii pensiunilor, hotelurilor, agențiilor de turism, societatiilor de transport sau  altor servicii cu scop recreativ si de turism, acest web-site complex poate asigura o cale de promovare, în baza unui parteneriat.

Asteptam sa ne contactati la :

e-mail: bucurgeorgetaclaudia@yahoo.com

COPYRIGHT

https://peisajelecalatorului.com-Toate drepturile rezervate.
Toate materialele (ganduri. fotografii) postate pe blogul: peisajelecalatorului.com  apartin in totalitate familiei noastre si se afla sub incidenta Legii Dreptului de Autor nr. 8/1996.
Preluarea lor este posibila numai cu acordul nostru in  scris si cu citarea sursei. Orice reproducere partiala sau totala fara acordul nostru in scris si fara citarea sursei este strict interzisa si se pedepseste conform legii.

Parteneri: .

  1. Un site de prezentare produse electrice LumeaGadgeturilor
  2. Servicii de contabilitate Mures contabilitate-mures
Facebook Comments